Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само, че откъм окачване един голф или а3 предлага много повече от една 147ца.
    На 147цата интериора и е по-хубав и дизеловите мотори. За сметка на разхода де.

Ама аре да не почваме VS тема, че фанатиците си знаят само едно
    ex - 147 16v multijet

Comment

• http://www.cars.bg/c611107

Тоя курник изобщо да не се лъжете да го гледате. По-счупена кола скоро не бях виждал.
      Двигателят работи като драгстер, свещи, дюзи леш. Пуши като дизел, генерацията е парцал, цялата е пребоядисвана(доста аматъорско), предните греди са изгнили, висят разни кабели в двигателния отсек и още куп други неща. Единственото хубаво е собственичката
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        Все пак кой е мотора?
        Мотора е 1.8/144 к.с.-малко история за този автомобил.Внесен от Италия 2008 година,удара е по-скоро плъзгащ,предна броня отдясно+фар+предна дясна врата,колегата който я продава е първи до сега собственик в България.Продава я защото сега кара нова лизингова кола.Цената я формира 800 лв. са му данъците.Не е търговец.Не виждам причина да и надува,ако ме разбирате цената това е пазара и определя цената+състоянието.Ходил е да я предлага на автоморга,там са му предложили едва 550-600 лв. с тези пари е назад 200 лв. от данъците.Предложих му да си я възстанови даже му дадох телефони за части от форума на хора с които говорих+ ГИ на сметка свален от Алфа Ромео 156,каран около 3-4 месеца още е в гаранция.Колата не е усукана от удара.Ако я взема ще ви я покажа преди и след ремонта.Смятам да я тествам и ударена,колата е в движение.И колко трябва да струва в това състояние според вас.В различните сайтове,започват от 1000 лв. нагоре но не им знам състоянието,не че на тази и го знам де,събота и неделя ще я разгледам обстойно ....
        Last edited by Dracata; d.m.y г., 15:22.

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
          http://www.cars.bg/c611107

Тоя курник изобщо да не се лъжете да го гледате. По-счупена кола скоро не бях виждал.
          ... Единственото хубаво е собственичката
          Ясно, не ти е пуснала.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Здравейте

От днес съм във форума и съвсем скоро и аз ще придобия право да управлявам количка. Спрял съм се на красивата 147, но все още не знам добре какво трябва да се гледа в обявите, за да преценя дали си заслужават огледите на място с човек, който разбира.

Търся запазена 147ца, вероятно за повече пари, но качеството на първо място, без кожа.

Като собственици на Алфички и разбиращи доста, може ли да споделите мнение за обявите по-долу, някой от вас гледал ли ги е и на живо?

1. Alfa Romeo 147 1,9 JTD, 115hp, 2002

2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD, 116hp, 2004

3. Alfa Romeo 147 1.9 JTD, 140hp, 2004

Всичките изглежда, че са от автокъщи и това навярно им слага по един минус.

Благодаря ви предварително!

Comment

• И трите са котурници, по-добре виж форумните като за начало...
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• 147-цата, за която питах по-назад, уж ходих да я гледам, но по-несериозно отношение от продавач не бях срещал - имахме уговорка, но въпреки това той не се появи, каза ако искам да ходя да го търся в някакво село - нямах такъв зор.
                Та в квартала на автокъщите във Варна имаше доста 147-ци. Имаше една M-Jet 2004 140к.с. с кожа без протрито или скъсано, беше и с навигация и без никакви забележки по каросерията. Обявено за 5500лв, но за добър ден джамбазина смъкна на 4900, като и за 4500лв ще я даде. Ако имах парите може би щях да я взема, но...
                Единствено някоя ролка май свиреше, но нали така и ще се обслужва след покупка.
                Мисълта ми е, че ако някой си търси такава Алфа и му влиза в бюджета да ходи да я гледа.

Comment

• Първоначално публикувано от 1.6TS Покажи съобщение
                  ...Обявено за 5500лв, но за добър ден джамбазина смъкна на 4900, като и за 4500лв ще я даде. Ако имах парите може би щях да я взема, но...
                  Що не му каза колко даваш, щеше да ти я даде.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• http://www.cars.bg/c673992

какво мислите за тази на мен лично не ми изглежда много надеждна
                    Alfa Romeo 145 2.0 TD малко върви много харчи

Comment

• Първоначално публикувано от Bingo Покажи съобщение
                      http://www.cars.bg/c673992

какво мислите за тази на мен лично не ми изглежда много надеждна
                      Ми това може да място на се каже, но само като я обслужиш и регистрираш ще доближи 6000. Иначе лъсната изглежда.
                      Last edited by vladev; d.m.y г., 17:53.
                      Subaru Legacy 3.0R
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                      sigpic

Comment

• Задната седалка протрита, колко ли е е ползвана, това не е обичайно място за износване.
                        Волана е претапициран...
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                          Ми това може да място на се каже, но само като я обслужиш и регистрираш ще доближи 6000. Иначе лъсната изглежда.
                          Те в тази автокъща всички са лъснати доста добре, но обикновено истината е друга...
                          159 2.4 JTDM HIGH
                          147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• Bomiauto са си автокъща от доста години. Държат си на името, а и аз съм виждал доста коли,с лепенки или стикери купувани от там. Има и добри,и не толкова добри.Навсякъде са си джамбази. Преди няколко години купихме една Витара от там,в момента в който отидохме да я гледаме, я тунинговаха със спрейове в цвета на колата,за да придобие малко вид.

Comment

• Здравейте, дали някой има наблюдения върху този автомобил?
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=644d6g
                              Виждам, че се продава от доста време, но нивото на оборудване е високо. Все пак ми е малко далече и ако не си заслужава, да не се разкарваме.
                              Last edited by krasy; d.m.y г., 10:44.

Comment

• Здравейте,
                                ориентирал съм се към този екземпляр - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=646gqp. Гледам, че от няколко месеца се продава. Някой ако е имал път до тази автокъща Никифоров2000 и я е погледнал да сподели мнение или ако някой има някакви наблюдения... Гледах за диагностика в Пловдив, препоръчан беше Хари, някъде под моста за Асеновград... Надявам се някой по-вещ да ми помогне.
                                sigpicAlfa Romeo 147, 1.9 JTDm (120 ps) '07

Comment

Working...
                                X